Wednesday, April 8, 2009

Ujibakat PGT di UIAM, Gombak

Pencarian Gadis Dan Teruna (PGT) SELANGORfm bergerak ke lokasi kedua selepas UiTM Shah Alam. Kali ini krew PGT ke Universiti Islam Antarabangsa Malaysia (UIAM) Gombak bagi 'menggali' bakat-bakat terpendam students kat sana.
Juri yang bertanggungjawab untuk mencungkil segala yang terpendam dalam diri diorang ni ialah Puan Salbiah (Ketua Bahagian Rancangan SELANGORfm), Eizlan Yusoff (Pelakon) dan juga Fadlena Jafar (Pengarang Wanita, akbar Berita Harian).

Aktor kacak....ahaks! Eizlan Yusoff

KBR SELANGORfm...Puan Salbiah

Orang kuat suratkhabar...Fadlena Jafar

Madam Baiduri Ruslan...yang ni bukan juri tapi pensyarah di Jabatan Komunikasi UIAM yang begitu sporting bagi support pada students dia untuk mengetengahkan bakat diorang.Okay...jom kita tengok gelagat para peserta yang kesemuanya memang d'booom!
Sempat bagi pose 'ganas' walau dalam hati panas sebab berdebar nak jumpa juri2...

Berdebar....lagi muka-muka yang nak 'cover' nervous...

Juruteknik yang setia menunggu dari awal pagi sampai ke senja...ramai woooo peserta yang datang audition, bagus tul bebudak UIAM nih!

Penat...Eizlan Yusoff dan DJ Azura bersama adik-adik COSA yang bertungkus-lumus menjayakan program ujibakat hari tu. Diorang ni la yang pegi tampal poster, gantung banner, gantung bunting...sangat bagus, rajin dan berdedikasi!

Eizlan Yusof, DJ Azura, DJ Fazli dan DJ FairuzHaaaaa...yang ni pulak antara posing maut DJ Fairuz, DJ Fazli dan juga Yani...suka hati korang la!

Makan time...sedap woooo!

No comments:

Post a Comment